40 órás munkahét, 40 éven át…vagy létezik más út is?

 

40 órás munkahét, 40 éven át…

 

majd jöhet a jól megérdemelt nyugdíj….

 

Tényleg nincs más választása az embernek? Vagy létezik más út is?

 

 

 

 

A videóban saját tapasztalataimat mesélem el az életemből vett példákkal.

Mint sokan mások én is azt tanultam a családi fészekben, hogy tanuljak jól, ezáltal majd lesz egy jól fizető munkahelyem, ahol dolgozhatok 40 évet majd elmehetek nyugdíjba. Ez valahogy nem tetszett nekem és nem igazán rajongtam az ötletért.

Nem volt vállalkozó a családban, így én is ezt a mintát követtem, ez a példa volt előttem is.

Amikor először tettem a lábam munkavégzés miatt külföldre, akkor is ezt a mintát követtem, holott nagyon nem volt kedvem ezt az utat járni. A külföldi fizetés viszont egy minőségibb élettel kecsegtett.

 

Évek múlva pontosan a minőségibb élet miatt kezdtem el foglalkozni a hálózatépítéssel. És a minőségibb, szabadabb élet utáni vágyam miatt próbáltam ki mindenféle pénzkereseti lehetőséget is, ami csak az utamba került.

Természetesen beleszaladtam én is sok csaló cégbe, de mindezek a sikertelen próbálkozások tapasztaltabbá tettek. Az évek múlásával családot alapítottam és újabb megoldandó feladatok kerültek fel a listára.

Egy valamiben azonban biztos voltam, hogy a 40 órás munkahetet nem nekem találták ki és a 40 órás munkahét nem fogja megoldani a problémámat, sőt a vágyaim eléréséhez másfajta tevékenységet kell magtanulnom.

Az elmúlt 10 év erről is szólt az életemben, hiszen végigkísért a hálózatépítés és ezzel kapcsolatosan a személyiségfejlesztés.

A hagyományos mlmről átváltottam az online hálózatépítésre, az online marketingre.

Nekem is elegem lett a sikertelen tárgyalásokból, a számtalan kudarcból, a “nemekből”, az elmaradt találkozókból…Tudod, amikor megbeszéled a jelölteddel az időpontot és még arra sem veszi a fáradtságot, hogy szóljon neked…”Bocs, nem megyek.”

 

Megoldásnak az online technikákat találtam, értékesítési csatorna, automatizált vevőszerzés, e-mail sorozat stb.

A videóban részletesen mesélek ezekről az eseményekről.

 

Ezen az oldalon megismerheted azt a komplett rendszert, amivel dolgozunk:

All-in-one Marketingrendszer hálózatépítőknek

 

A 3 lépéses módszer pedig egy továbbfejlesztett változata az online mlmnek. 

Én biztos vagyok abban, hogy az online hálózatépítés valós, reális megoldás lehet, minden olyan embernek, aki meg akarja oldani a problémáit.

Legyen az akár a hitelválság okozta nehézség, a kifizetettlen számlák garmadája, munkanélküliség vagy egyszerűen csak egy minőségibb élet megteremtése.

És nem hagyom ki a külföldön dolgozó sorstársaimat sem….Véleményem szerint nincs más lehetőségünk, mint csatlakozni egy komoly céghez és plusz pénzt keresni, amivel egy idő után felhagyhatunk a külföldi munkával.

Ebben tudok neked segíteni. A közösségünkben minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy elérd az álamidat, megold a problémáidat.

Én már választottam magamnak egy komoly céget és egy üzleti modellt, amivel sikert érhetek el.

A cég a Kairos, az üzleti modell vagy módszer pedig a “3 lépéses módszer”…

A 3 lépéses módszer és a Kairos ajánlata pedig egyszerűen verhetettlen megoldást ad a kezembe, amit most tálcán nyújtok neked is. Csak el kell venned 🙂

Informálódj a weboldalamon és keress meg, ha segítségre van szükséged!

Írd meg a véleményed és kövess a szociális médiában is.

 

facebook_icon   facebook.com/gyularozsa    facebook.com/pjoklub/

twitter-for-mac-ikon_29-346     gallery_instagram-logo     Pinterest     linkedin

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.