Van kiút a külföldi munkából?

 

Te is úgy érzed, hogy nincs kiút a külföldi munkából?

Eleged van neked is az egészből?

 

Létezik-e bármilyen megoldás, ami kiszabadíthat a külföldi munka csapdájából?

 

Elgondolkoztál már ezen…?

 

 

Plusz Jövedelem Online Klubot azért hoztam létre, hogy összehozzam azokat a külföldön dolgozó sorstársaimat, akiknek elegük van már ebből a vándor életből és változtatni akarnak az életükön, de nem tudják hogy álljanak neki, mihez kezdjenek.

 

 

 

 

Rózsa Gyula vagyok, 42 éves családapa, és kisebb-nagyobb megszakításokkal a nyáron múlt 17 éve annak, amikor először tettem be a lábam “kékkötényes országba” dolgozni.

Az első időkben örültem ennek a lehetőségnek. Képzeld el azt, amikor hirtelen 10x annyi pénz üti a markodat, mint amit otthon kerestél…ráadásul lírában 🙂 ’99-ben még az olasz líra volt a hivatalos fizetőeszköz.

Majdnem kiugrottam a bőrömből örömömben. Azt gondoltam akkor, hogy lehúzok 5-6 évet, veszek egy lakást, egy kocsit, félreteszek némi kézpénzt és befejezem a külföldi melót….

Volt egy időszak, amikor úgy éreztem tudnék itt élni, bérelek egy lakást és letelepszem a kékkötényesek között.

Ami egyébként késöbb meg is történt, de akkor már a családommal együtt töltöttünk kb. 2,5 évet kinnt.

Őszintén mondva nem hozta meg az az időszak sem a megnyugvást. Alig vártuk, hogy hazaköltözzünk Magyarországra.

 

Szóval eltelt az első 5-6 év és én még mindig kinn voltam…mint sokan mások én is belekerültem a csapdába, amit a külföldi munka pénzügyi része adott. Ezt bővebben kifejtettem ebben a cikkben:

VÉGRE “NORMÁLIS” ÉLETET ÉLHETEK…

 

Nehéz itt hagyni ezt a fizetést…tudom jól!

De elgondolkoztál már azon, hogy meddig akarsz még külföldre mászkálni?

Válaszolj őszintén magadnak….

Nincs még tele a t@k@d az egésszel?

 

Ha ugyanezt a pénzt megkereshetnéd, mint amit külföldön keresel…akkor is kimennél dolgozni?

 

Biztosra veszem, ha igazán magadba nézel, akkor a válaszod “NEM” lesz…

Tudom, hogy nem egyszerű kérdések ezek és felvetnek további kérdéseket, mint pl…

” Ok, igazad van! De mihez kezdjek otthon? Honnan teremtsek elő elegendő pénzt a megélhetésre? “

 

Van számodra, egy jó hírem. Az elmúlt 2-3 évben olyan sokat változott a világ, hogy soha nem volt ilyen egyszerű az interneten pénzt keresni, mint manapság. Az egyszerűt a 7-10 évvel ezelötti időszakhoz viszonyítom. Nem azt mondom, hogy könnyű és holnaptól multimilliomos leszel, de lényegesen könnyebb pénzt teremteni, mint 10 évvel korábban.

Az elmúlt 10 évben nagyon sok mindent kipróbáltam, sokszor “megégettem” magam, de nem bánom, hiszen azok a botlások is csak megerősítettek és tapasztalatokat hoztak számomra.

A Plusz Jövedelm Online Klubot azért hoztam létre, hogy összehozzam azokat a külföldön dolgozó sorstársaimat, akiknek elegük van már ebből a vándor életből és változtatni akarnak az életükön, de nem tudják hogy álljanak neki, mihez kezdjenek.

Nem mondom, hogy könnyű lesz kilépni a mókuskerékből, de nem az számít, hogy könnyű lesz-e vagy nehéz, hanem az, hogyha nem változtatsz és minden marad a régiben, akkor MI LESZ VELED.

Egyet megígérhetek, ha betartod azokat a tanításokat, azt a 3lépéses módszert, amit oktatunk, amivel 10 hónap alatt közel 850 embernek sikerült elindulnia az úton, akkor neked is sikerülni fog! Mert itt vagyunk és segítünk!

 

Kövess a Facebookon, csatlakozz a Facebook csoporthoz és amint meglátod az oldalon a feliratkozási lehetőséget, mindenképp iratkozz fel és kérd az aktuális információkkal kiküldött hírleveleket!

A Plusz Jövedelem Online Klub FB csoportját itt éred el: www.facebook.com/pjoklub/

A privát FB oldalamat itt találod: www.facebook.com/gyularozsa

Ha személyesen akarsz beszélni velem, akkor október végéig megtalálsz még “kékkötényes ország” Dorf Tirol nevezetű falujában 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.